Groepsaccomodatie de Kikkert

Waarom de Kikkert?

Voor een origineel bedrijfsuitje of feest moet je bij De Kikkert zijn. Wij hebben jarenlange ervaring met zeer uiteenlopende bedrijven en bieden alle denkbare faciliteiten. Ook hebben wij een moderne vergaderruimte, uiteraard met Wi-Fi.

Of het nou om het jaarlijkse bedrijfsuitje gaat, een jubileumfeest, een teambuildingsessie, een vergadering of een conferentie, wij nemen de hele organisatie uit handen. In nauw overleg bespreken we met jullie een passend programma, zowel voor zeilers als voor niet-zeilers. Zo ben je verzekerd van een geslaagde, zinvolle inspirerende bijeenkomst waarop iedereen met een positief gevoel zal terugkijken.

Ook met diner en overnachting

Een bedrijfsuitje zeilen

Op ons terrein hebben wij moderne slaapkamers, zodat jullie ook de nacht kunnen doorbrengen en er een meerdaags bedrijfsfeest of uitje van kunnen maken. Dit is niet alleen handig tijdens teambuildingsessies of conferenties, maar ook na een uitbundig bedrijfsfeest waar de glazen lekker gevuld worden. Niemand hoeft meer naar huis te rijden, dus kan iedereen losgaan. Onze kamers zijn allemaal voorzien van een eigen douche en toilet en bieden bovendien een prachtig uitzicht over de Friese waterwegen en weilanden. Niets staat een goede nachtrust nog in de weg. Bovendien staat de volgende ochtend staat er een heerlijk stevig ontbijt klaar. Deze optie is ook heel leuk als je het zeilen wilt combineren met niet-zeilactiviteiten, of als je bijvoorbeeld de eerste dag wilt vergaderen en brainstormen aan land en de volgende dag wilt teambuilden op het water.

Neem contact met ons op en we bespreken precies alle mogelijkheden voor het perfect geslaagde bedrijfsuitje of bedrijfsfeest.

Faciliteiten, Food & Beverage en Gezelligheid

In het kort

  • Vergaderruimtes met beamer

  • Kamers met eigen douche en toilet

  • Inrichting vergaderzaal naar wens

  • Luxe diners aansluitend bij uw wensen

  • Ontbijtspecial en lunchhap

  • Fries borrelplateau of bittergarnituur

  • Koffie en thee inbegrepen

  • Snel Wifi netwerk aanwezig

  • Pooltafel en andere ontspanningsmogelijkheden

Een greep uit ons aanbod

Voor een geslaagd bedrijfsuitje

In de loop der jaren hebben wij steeds meer activiteiten bedacht die leuk, ontspannend, feestelijk en inspirerend zijn. Het is maar net wat het doel is van jullie bedrijfsuitje.

Een greep uit ons aanbod:
– Zeilwedstrijd met foto- en videoverslag en prijzen.
– Vergaderingen en presentaties in de conferentiezaal en andere vergaderruimten.
– Teambuildingsessies met actieve inzet van het terrein en de omgeving.
– Zeiltoer naar een andere plaats in Zuidwest-Friesland.
– Grootschalige productpresentatie op het terrein van De Kikkert.
– (Team)sport en -spel op land en/of water.
– Feestavond met disco.

Offerte aanvraag de Kikkert

Neem contact met ons op over de mogelijkheden