De Kikkert voor studenten

Groepsaccomodatie in Friesland

De Kikkert voor Studenten

Ben je opzoek naar een locatie voor het zeilweekend van jouw studentenvereniging, een vergaderlocatie voor je commissieweekend of een lustrumgala op een mooie locatie wellicht gecombineerd met activiteit? Dan is onze groepsaccommodatie echt wat voor jullie.

Met onze 150 bedden is De Kikkert geschikt voor grote en kleine groepen die graag een weekend komen zeilen en feesten. Overdag kunnen we jouw groep faciliteren door het organiseren van een zeilwedstrijd of tocht over de Friese meren. Wanneer je dan terugkomt op De Kikkert zal de borrel klaarstaan. ‘s Avonds een feest met onze DJ booth maakt de dag dan compleet, of we kunnen voor jullie bemiddelen in het organiseren van een externe muziekact.

“Wij ontvangen meerdere groepen studenten voor hun jaarlijkse zeilweekenden.”

Wat bieden wij jou?

Accommodatie en faciliteiten

Tijdens het weekend zullen we jullie van alle zorgen ontzien, zodat jullie je volledig kunnen richten op het doel van het weekend. Of dat vergaderen, elkaar beter leren kennen of gewoon puur gezelligheid is. Doordat wij het weekend van A tot Z verzorgen, hebben jullie er geen omkijken naar. Ons team zal zorgen voor de maaltijden, de netheid van de locatie maar natuurlijk ook het klaarzetten van de borrel.

Achter de zeilschool liggen ruime velden waar je kan voetballen, volleyballen, jeu de boulesen, hockeyen en er ligt zelfs een mooie tennisbaan. Alle sportmaterialen zijn op De Kikkert aanwezig, maar je mag altijd je eigen spullen meebrengen. Verder kun je genoeg lol beleven bij de waterfietsen en de tafeltennis- , tafelvoetbal- of airhockeytafels. Ook hebben wij kasten met gezelschapsspellen; zo is er altijd wat te beleven.

In de centrale ruimte is zitplaats voor 120 personen. Zo zijn wij ingericht om voor grotere groepen ontbijt en diner te kunnen faciliteren. ‘s Avonds schuiven we de tafels aan de kant om de DJ-booth naar buiten te rollen. Met deze professionele apparatuur zorgen we ervoor dat elke avond in een werkelijk feest verandert.

Wij kunnen een volledig pakket bieden voor een scherp tarief. ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan vooral contact met ons op, wij denken graag met jullie mee.

Offerte aanvraag de Kikkert

Neem contact met ons op over de mogelijkheden.