Feesten & partijen

Voor elke gelegenheid

Een zeilfeest

Als oude Friese boerderij biedt De Kikkert een unieke achtergrond voor uw zeilfeest. Of dat een verjaardag, familieweekend, bruiloft of trouwjubileum is, onze groepsaccommodatie heeft alles in huis om dit alles tot een groot succes te maken.

Als je van water en watersport houdt dan is De Kikkert een uitgelezen locatie om jouw feest te vieren. De ruimte van De Kikkert is groot genoeg om een receptie van ca. 200 personen te houden en voor diner en feest halen we alles uit de kast om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen. Daarnaast kun je, om er echt een groot feest van te maken, waarbij je een drankje kunt drinken, iedereen ook nog laten blijven slapen!

IMG_5397

Food & Beverage

Accommodatie en faciliteiten

Wil je bij je feest ook een uitgebreid meergangendiner of een heerlijk gevarieerd buffet? Een barbecue, compleet ontbijt, uitgebreide lunch of een spannende picknick? Roep maar en wij maken het mogelijk. Op culinair gebied zijn wij volledig geoutilleerd en hebben wij een zeer goede naam hoog te houden. De Kikkert is befaamd om haar voortreffelijke keuken, die jouw feest tot een ongekende hoogte zal brengen. Zelfs de grootste fijnproevers zullen aangenaam verrast zijn. Als het weer het toelaat, kunnen we het culinaire gedeelte van jouw feest op het terras doen. Wij hebben een groot terras aan het water waar je geweldig met je gasten kunt genieten van het uitzicht en van de heerlijkheden die wij jullie voorschotelen.

Wie bij ons wil blijven slapen, is ook meer dan welkom. Wij hebben op ons eigen terrein voldoende mogelijkheden, in de vorm van moderne kamers met douche en toilet.

Offerte aanvraag de Kikkert

Neem contact met ons op over de mogelijkheden