Keurmerken

WhatsApp-Image-2019-01-30-at-22.31.33

Onze Keurmerken

Alle instructeurs van Zeilschool De Kikkert zijn CWO gecertificeerd! Kwaliteit en veiligheid vinden we belangrijk; instructeurs en de staf verblijven meerdere weken bij De Kikkert zodat ze alle ins en outs weten van de accommodatie, het vaarwater en de omgeving. Samenwerking is dan ook zeer belangrijk, niet alleen tijdens het zeilen, maar ook daarbuiten. We willen dat iedereen een leerzaam en plezierig zeilkamp heeft, dat hij of zij nooit meer vergeet!

watersportverbond-logo

Het Watersportverbond

Het Watersportverbond bestaat uit zo’n 400 aangesloten watersportverenigingen, die zij vertegenwoordigen. Ze zijn ook de vertegenwoordiger van de zeilscholenbranche. Deze ondersteunen ze door jaarlijks tal van bijeenkomsten te organiseren waar kennis en ervaringen kunnen worden gedeeld. Hun passie is om kinderen enthousiast te maken voor de watersport. Zo organiseren ze ieder jaar meerdere events zoals de Optimist On Tour en zijn ze te vinden op de HISWA watersporttentoonstelling in de Rai. Bekijk ook de website!

Worls Sialing Logo

World Sailing

World Sailing, voorheen bekend als ISAF is het internationale bestuursorgaan voor de zeilsport en is verantwoordelijk voor de organisatie van zeilregatta’s zoals die van de Olympische Zomerspelen. Alle opleidingen bij onze zeilschool zijn internationaal erkend door World Sailing en dit maakt dat de diploma’s niet alleen in Nederland geldig zijn, maar door heel Europa en daarbuiten. Bekijk ook de website!

SGR logo

SGR

Zeilschool De Kikkert, KvK nr. 70267510, is aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

CWO-300x296-e1511861151653

De CWO

De Stichting CWO stelt zich tot doel een uniform diplomasysteem voor vrijwillige vaaropleidingen in te richten en in stand te houden. Zo zijn er diploma’s voor bijna elke watersportdiscipline. Bij De Kikkert kun je een CWO-diploma halen tijdens de verschillende zeilcursussen die wij aanbieden. CWO-diploma’s zijn verdeeld in verschillende categorieën, zo haal je bij De Kikkert je CWO-Kielboot of CWO-Zwaardboot tweemans. Naast deze diploma’s voor watersporters, zijn er ook opleidingen en diploma’s voor instructeurs en examinatoren in elke tak van de watersport. Bovendien wil de CWO de kwaliteit van de vaaropleidingen in Nederland waarborgen en die kwaliteit zichtbaar maken voor de watersporters. De CWO is van mening dat plezier in watersport gewaarborgd wordt met een goede opleiding. Bekijk ook de website!

dsv-logo

De DSV

Zeilschool De Kikkert is als een van de weinige zeilscholen aangesloten bij het Duitse Zeilverbond, de DSV. Dit betekent dat wij cursussen voor het Duitse vaarbewijs mogen aanbieden en dit is ook een van de grote trekpleisters voor volwassenen, die zo op een leuke, toegankelijke manier zowel leren zeilen als motorbootvaren. De DSV staat garant voor kwaliteit en een uniforme lijn door de hele watersport in Duitsland. Meer weten? Bekijk ook de website!