Onze locatie

De boerderij

In de buurt van Lemmer in de Brekkenpolder ligt De Kikkert. Een oude boerderij omgebouwd tot groepsaccommodatie en Zeilschool. Met zijn grote centrale ruimte een perfecte locatie voor allerlei groepen die willen zeilen of op een andere manier gezellig een weekend of week willen doorbrengen.

Wanneer je de oude boerderij uitloopt, kom je in de nieuwbouw met 21 slaapkamers voor zes personen. Afhankelijk van de zijde waaraan de kamer ligt, kijk je uit over de sportvelden, sloot of weilanden. Iedere kamer is voorzien van eigen douche en aparte toilet. Zo is de basis gelegd voor een luxe weekend in de Friese polder.

Achter de zeilschool liggen ruime velden waar je kan voetballen, volleyballen, jeu de boulesen, hockeyen en er ligt zelfs een mooie tennisbaan. Alle sportmaterialen zijn op De Kikkert aanwezig, maar je mag altijd je eigen spullen meebrengen. Verder kun je genoeg lol beleven bij de waterfietsen en de tafeltennis- , tafelvoetbal- of airhockeytafels. Ook hebben wij kasten met gezelschapsspellen; zo is er altijd wat te beleven.

In de centrale ruimte is zitplaats voor 120 personen. Zo zijn wij ingericht om voor grotere groepen ontbijt en diner te kunnen faciliteren. ‘s Avonds schuiven we de tafels aan de kant om de DJ-booth naar buiten te rollen. Met deze professionele apparatuur zorgen we ervoor dat elke avond in een werkelijk feest verandert.

Onze locatie in het kort

Direct gelegen aan het water

De Kikkert ligt pal aan het water, je kunt zo je bed uitrollen, een boot instappen en lekker gaan zeilen.

Gezellige binnenbar

Onze binnenbar beschikt over een tapinstallatie, geluidsinstallatie en verlichting voor de gezellige borrel of om de feestjes tot in de late uurtjes te garanderen;)

Grote boerderij

De eetzaal is zeer geschikt voor grote, maar ook kleine groepen. Je kunt er met ongeveer 120 personen dineren.

Luxe zes persoons kamers

Al onze 21 kamers hebben een eigen douche en toilet. Op gepaste afstand van onze gezellig binnenbar om een goede nachtrust te garanderen. Daarnaast kan je er tot zes personen in slapen.

Conferentie ruimte

De conferentieruimte is ingericht met geluidsinstallatie en beamer faciliteiten, voor vergaderingen of presentaties.

Sport & spel faciliteiten

Rondom De Kikkert ligt een voetbalveld, hockeyveld en een tennisbaan. Daarnaast beschikken wij nog over een ping pong-, pool-, tafelvoetbal- en airhockeytafel. Kortom; genoeg mogelijkheden om jezelf te vermaken.
21
Luxe kamers
126
Slaapplekken
7
Sport & spel faciliteiten
1200
Gasten per jaar
750
Zeilvakanties per jaar
Neem contact met ons op