Partners

Onze Partners

Om de zeilkampen van Zeilschool De Kikkert onvergetelijk te maken, worden wij ondersteund door een aantal belangrijke partners. In samenwerking met deze partners zorgen we er bijvoorbeeld voor dat al ons materiaal in topconditie blijft, het eten lekker en vers is en er van elk zeilkamp een weekfilmpje wordt gemaakt.

Sailcenter

Sailcenter

Sailcenter is de leverancier van alle gloednieuwe zeilboten. Sailcenter is de grootste gespecialiseerde watersportwinkel voor catamarans en open zeilboten. Sailcenter is de officiële importeur van Laser, Dart, 29er, 49er, Musto skiffs, Winner, McLaughlin en SailQube Optimisten. Daarnaast leveren zij zeilkleding, onderdelen, voeren zij reparaties uit en verlenen zij nog tal van andere services voor de watersporter. Wil je meer weten over Sailcenter? Bekijk ook de website!

Boot-Akkrum-logo•

Boot Akkrum

Boot Akkrum is onze leverancier van buitenboordmotoren, gebruikt op al onze motorboten (begeleidingsboten). Dit bedrijf is gevestigd in het Friese dorp Akkrum, midden in het Friese merengebied. Zij bieden u een groot aanbod nieuwe en gebruikte boten, buitenboordmotoren, boottrailers en allerlei watersportartikelen en toebehoren voor uw boot. Bovendien zijn zij officieel dealer van Honda en Mercury. In hun showroom tonen zij een groot aantal rubberboten, vaste boten en buitenboordmotoren. Wil je meer weten over Boot Akkrum? Bekijk ook de website!

JachtwerfHeeg

Jachtwerf Heeg

Jachtwerf Heeg is onder andere de bouwer van de Randmeer, Splash, G2 en een aantal andere bootsoorten. Jaarlijks wordt onze Randmeervloot overgevaren naar Heeg om daar de winterloods in te gaan. Zij verzorgen hier het onderhoud aan de rompen en tuigage van de Randmeren. Meer weten over de werkzaamheden of bootsoorten van Jachtwerf Heeg? Bekijk ook de website!

Jellesma Verstriade

Jellesma’s VersTriade

Jellesma’s VersTriade, ooit begonnen als “handeltje in aardappelen en groenten”, vanaf april 2003 uitgegroeid tot een ware versspeciaalzaak met maar liefst drie kwalitatief zeer goede afdelingen, waar zowel groente en fruit als vlees en bakkerswaren te koop zijn. Jellesma’s bereidt met veel liefde en zorg al jaren alle maaltijden voor onze zeilkampen. En elke ochtend zijn ze er weer vroeg bij om ons te voorzien van lekkere verse broodjes en croissants. Wil je meer weten over Jellesma’s Verstriade? Bekijk ook de website!

Bouwhuis

Bouwhuis

Bouwhuis Horeca & Grootverbruik is een zelfstandige groothandel voor de horeca en grootverbruikers. Al ruim 95 jaar bedienen zij dagelijks hun klanten uit verscheidene sectoren, waaronder De Kikkert. Zij leveren al onze ontbijtspullen, middagsnacks en – niet te vergeten – het snoep voor in onze boordmandjes! Wil je meer weten over Bouwhuis? Bekijk ook de website!

Ald Wal

Discotheek d’Ald Wal

Elke donderdag gaan we met de cursisten vanaf twaalf jaar naar d’Ald Wal in Heeg. Hier is de hele zomer lang een feest voor zeilscholen uit de omgeving en jeugd uit Heeg. Meer weten? Bekijk ook de website!

Musto klein

Musto

Musto is in 1964 opgericht door olympisch zeiler en medaillewinnaar Keith Musto. Het merk onderscheidt zich door hoogstaand technische materialen en uitgekiende designs. De BR-serie is een door Musto ontwikkeld waterdicht en ademend materiaal en wordt gebruikt in de BR- en BR2-serie. Musto scoort voor alle zeilers. Van zeilen op een kleine open boot tot het bedwingen van een oceaan, Musto heeft voor iedere watersporter een passend pak! Het is niet voor niets dat de topzeilers in de Volvo Ocean race net zoals de cursisten van De Kikkert de kleding van Musto dragen! Meer weten? Bekijk ook de website!

Filmke.nl

Filmke.nl

Filmke.nl is van Willem Rinkema en maakt sinds 2018 van elk zeilkamp een prachtig weekfilmpje. Hiervoor is hij ook een hoop op de zeilschool te vinden. Zo loopt hij over het terrein rond met zijn camera of komt hij even met je meevaren, om zo jouw zeilskills op film te zetten. Ook voor een verslag van jouw bedrijfsuitje, bruiloft of schoolreis is Willem in te schakelen. Wil je meer weten over Filmke.nl? Bekijk ook de website!

Gaasterland Express

Gaasterland Express

De Gaasterland Express is een oude, Amerikaanse schoolbus die door Friesland rijdt. Eens per week worden we opgehaald om naar Heeg te gaan om daar los te gaan in d’Ald Wal. Ook wanneer we een wedstrijd varen tegen een andere zeilschool is de Gaasterland het vaste vervoersmiddel voor de instructeurs. Meer weten? Bekijk ook de website!

 

Mayon_Zeiljacht_Verhuur_750x250

Mayon Zeiljachtverhuur

Mayon Zeiljachtverhuur, opgericht in 1994, is gevestigd in het gezellige en bruisende watersportdorp Lemmer. Vanuit de jachthaven, waar onze zeiljachten liggen, vaart u binnen 10 minuten naar het eerste meer in Friesland; de Grote Brekken. Vandaar uit hebt u de keuze naar het Slotermeer, het Tjeukemeer of het Koevordermeer te varen. Mayon bied verschillende cursussen aan op hun zeiljachten. Kinderen zijn tijdens deze cursussen altijd welkom om op onze zeilschool te leren zeilen. Voor meer informatie, Check de website.