CWO IV opleiding - Zwaardboot - Week 43

Datum

16 Oct - 25 Oct

Aantal dagen

9 dagen, 9 nachten

Bekeken

358

Aantal plaatsen

20
CWO IV examen
Topmateriaal
Acht dagen zeilopleiding
Uitdagende omstandigheden
Dagverse maaltijden
CWO Instructeurspas

Impressie van de week

Inleiding

De week in vogelvlucht

De Kikkert, de mooiste zeilschool die er is! Heb jij je vorderingsstaat of CWO III gehaald in de Randmeer (kielboot) of in de Laser Bahia (zwaardboot) en wil jij zeilinstructeur worden en deel uit gaan maken van onze Kikkertinstructeursfamilie? Dan zit je bij Zeilschool De Kikkert aan het goede adres! Met ons instructeursteam geven we kinderen in de zomer en volwassenen in het voor- en naseizoen de/het leukste en leerzaamste week of weekend van het jaar. Naast het geven van zeillessen zijn we als team in de winter ook samen actief. We organiseren maandelijks een evenement, een nieuwjaarsdiner, wintersport enzovoorts. Als je instructeur bij ons bent, dan kun je ook jaarlijks aan onze trainingsweekenden meedoen om jezelf te blijven uitdagen in het zeilen en je niveau op peil houden.
Het doel

Eigen zeilvaardigheid

In deze week krijg je training van de beste trainers van De Kikkert. Met topmateriaal creëren we de allerbeste leeromgeving voor jou! In deze week train je samen je eigen zeilvaardigheid op zowel praktisch als theoretisch vlak. De opleiding wordt serieuzer ingestoken dan wat je van de zomerweken gewend bent, zo zorgen we ervoor dat we je goed voorbereiden op het mogelijke instructeursschap. Aan het eind van de week zal er een theorie-examen plaatsvinden, welke je samen met het praktijkexamen moet halen om instructeur te worden. Alle trainingen en theorieblokken worden aangeboden door CWO-gecertificeerde trainers.
De Bootsoort

Laser Bahia

Met een lengte van 4.60 meter is de Bahia bijna net zo groot als de Randmeer. Deze uitdagende driemanszwaardboot is echt voor de sportieve zeiler. Het grote zeiloppervlak zorgt ervoor dat je over het water scheurt en wanneer je ook nog de gennaker hijst, is planeren bijna vanzelfsprekend. Voor iedereen die sensatie zoekt tijdens zijn zeilkamp is de Laser Bahia zeker geschikt. Omdat de Bahia groter is dan andere zwaardboten, zal je meer rust hebben om je het zwaardbootzeilen eigen te maken. Samen met jouw speciaal getrainde instructeur zul je in deze week alles uit deze grote zwaardboot halen.
F&B

Eten en drinken

Omdat zeilen veel energie kost, is het ontzettend belangrijk dat het jou aan niets ontbreekt. In samenwerking met plaatselijke leveranciers hebben we elke ochtend een ontbijtspecial en er wordt tijdens de lunch een lunchhap gebracht door het walteam. ‘s Avonds wordt er in samenwerking met Jellesma’s VersTriade een dagverse avondmaaltijd gemaakt. Zo kom jij je instructeursopleiding zeker door!
Keurmerken en Certificering

Algemene informatie

De CWO (Commissie Watersport Opleidingen) is een stichting die samen met de HISWA-vereniging en het Watersportverbond een uniform diplomasysteem voor eigen zeilvaardigheid en richtlijnen voor instructeursopleidingen inrichten en in stand houden. Als instructeur kom je in een leertraject terecht, waarin je kan groeien van een beginnende instructeur tot een vergevorderde instructeur.

Reserveren

ProductPrijsAvailable SeatsPeriodeAantal dagen
CWO IV opleiding - Zwaardboot - Week 43650,002016 Oct ~ 25 Oct9 dagen, 9 nachten

Booking Information

NamePrice ( Adults/Children )Persons ( Adults/Children )AantalTotal

Extra opties

Selecteer hieronder de aanvullende opties voor de boeking.

ArtikelenPrijsPer PersonAantal
Bedlinnen, handdoeken en dekbed – Week

Reserveer een bedlinnen en handdoeken pakket

25,00Geen
Musto Zeilpak – Week

Huur bij De Kikkert een zeilpak van Musto tegen de regen en wind.

Een absolute aanrader voor al onze kampen die comfort bied tijdens het zeilen of de pauze momenten.

30,00Geen
Wetsuit & Lycra

Een wetsuit van Prolimit om warm te blijven op de boot. Prijs is inclusief warmte isolerende, UV-beschermende lycra onderkleding.

* Neem je een eigen wetsuit mee, vermeld dit dan in het opmerkingenveld.

22,50Yes1
Waterschoenen

Waterschoenen voor tijdens de cursusweek. Gepast schoeisel is verplicht op onze zeilschool.

* Waterschoenen aan te raden bij de Laser, Laerling en Optimist cursussen

10,00Geen
Annuleringsverzekering

Heeft u geen doorlopende reisverzekering? Of denkt uw reisverzekering geen annulering? Dan kunt u bij De Kikkert een annuleringsverzekering afsluiten. Hiermee kunt u de zeilcursus kosteloos om boeken dan wel annuleren en krijgt u de volledige reissom terug. Let op: sluit u geen annuleringsverzekering af dan hanteren wij onze algemene voorwaarden, te vinden op deze website.

30,00Yes1
Toeristenbelasting*, SGR en Reserveringskosten** – Cursus week

* 1,25 p.p. per nacht

** 10,00 p.p. per week

17,50Yes1

Samenvatting

Subtotaal0,00
Extra opties0,00
Total0,00

Customer Information

*
First Name is required.
*
Last Name is required.
*
Number Phone is required.
*
Address is required.
Thank You. Your booking have received and booking number is

Voor al uw vragen

Voor vragen over onze zeilkampen of andere producten ben elke dag bereikbaar tussen 8:00 en 22:00, in het hoofdseizoen ben ik 24 uur per dag bereikbaar voor vragen van ouders of gasten van De Kikkert. Je kunt mij ook altijd bereiken door één van de contactformulieren op de website in te vullen of een mail te sturen naar info@dekikkert.nl