Reserveren

vanaf350,00

Optimist Pinksteren

Datum

21 May - 24 May

Aantal dagen

3

Bekeken

825

Aantal plaatsen

30
Iedere avond avondprogramma
CWO gecertificeerde zeillessen
Kamercoach
Dagverse maaltijden
Iedere dag foto's op social media
Boek met SGR garantie

Op zeilkamp bij de Kikkert

De Bootsoort

De Optimist

De Optimist is de perfecte lesboot om in te leren zeilen; door de vierkante vorm is het een heel stabiel bootje en als het harder gaat waaien, maken we het zeil gewoon wat kleiner. Als het nog wat spannend is, kan je altijd met een leeftijdsgenootje in de boot zeilen, of je instructeur komt erbij om even wat voor te doen.
Jouw kamp

Het weekend in vogelvlucht

Afhankelijk van het weer gaan we elke dag opzoek naar het beste vaarwater om een leuke en veilige leeromgeving te creëren. Of dat het Kikkertmeer pal voor de zeilschool, het Brandemeer of een tocht naar één van de nabijgelegen dorpjes is, wordt per dag bekeken door jouw instructeur. ‘s Middags keren we weer terug naar de zeilschool voor een leuke middagactiviteit. Na het avondeten zorgt ons walteam ook voor een gaaf avondspel!
F&B

Eten en drinken

Omdat zeilen veel energie kost, is het ontzettend belangrijk dat het jou aan niets ontbreekt. In samenwerking met plaatselijke leveranciers hebben we elke ochtend een ontbijt special en wordt tijdens de lunch een lunchhap gebracht door het walteam. ‘s Avonds wordt er in samenwerking met Jellesma’s VersTriade een dagverse avondmaaltijd gemaakt. Zo kom jij je zeilkamp zeker door! Naast de drie gezonde maaltijden per dag mag er af en toe ook wel wat worden gesnoept. Zo zal er overdag altijd wat snoep en genoeg limonade mee het water op gaan. Ook zorgen wij ervoor dat bij aankomst er een bakje chips en wat te drinken voor je klaar staat.
Slapen

Jouw kamercoach

Aan het einde van een lange dag vol zeil- en speelplezier is het natuurlijk ook tijd om weer te gaan slapen. Jij slaapt tijdens de week op een kamer met maximaal vijf andere leeftijdsgenootjes. Omdat wij het heel belangrijk vinden dat jij de leukste week van het jaar hebt komt iedere avond jouw kamercoach langs om de dag te bespreken en jou lekker in bed te stoppen. Als je het lief vraagt ruimen ze wellicht zelf je tas een keer voor je op .
Keurmerken en Certificering

Algemene informatie

Al onze instructeurs zijn CWO-gecertificeerd om de veiligheid en kwaliteit van de kampen te waarborgen. Zij zorgen ervoor dat uw kind een onvergetelijke week krijgt zowel op het water als op de kant. Iedere drie jaar wordt de zwaardbootvloot vernieuwd door Sailcenter, zo heeft ons materiaal altijd de beste kwaliteit. Ook zijn wij als organisatie aangesloten bij de SGR, wat betekent dat u onbezorgd de vakantie voor uw kind kan boeken.

Reserveren

Product Prijs Available Seats Periode Aantal dagen
Optimist Pinksteren 350,00 30 21 May ~ 24 May 3

Booking Information

Name Price ( Adults/Children ) Persons ( Adults/Children ) Aantal Total

Extra opties

Selecteer hieronder de aanvullende opties voor de boeking.

Artikelen Prijs Per Person Aantal
Mini zeilkamp

Is een week zeilen nog wat te lang voor jou, als je voor ons minikamp kiest eindigt de week voor jou op woensdag. Zo wordt je na 3,5 dag weer opgehaald door je ouders. Toch blijven? Wij nemen contact op met je ouders om te kijken of je toch de hele week afmaakt.

-250,00 Geen
Extern slapen

Als je tijdens de cursus niet op locatie wilt slapen boek je hier een extern kamp.

-100,00 Geen
SGR- en toeristenbelasting – weekend

* 1,25 p.p. per nacht

** 10,00 p.p. per boeking

15,00 Yes1
Bedlinnen, handdoeken en dekbed – Weekend

Reserveer een bedlinnen en handdoeken pakket

15,00 Geen
Zeilpak Weekend

Huur bij De Kikkert een Zeilpak van Musto. Dit zeilpak bied comfort tijdens uw zeilweekend.

15,00 Geen

Samenvatting

Subtotaal 0,00
Extra opties 0,00
Total 0,00

Customer Information

*
First Name is required.
*
Last Name is required.
*
Number Phone is required.
*
Address is required.
Thank You. Your booking have received and booking number is