Schoolreisjes

een zeilvakantie voor docenten & leerlingen

Een schoolreis op De Kikkert

Een schoolkamp is voor veel leerlingen het hoogtepunt van het jaar, iets waar nog lang over wordt nagepraat. Wij begrijpen dat een geslaagd schoolkamp de sfeer van het huidige schooljaar kan bekronen of die van het volgende jaar kan neerzetten. Voldoende redenen om er iets onvergetelijks van te maken! Door onze jarenlange ervaring in het verzorgen van schoolzeilkampen en bedrijfsuitjes zijn wij ervan overtuigd dat wij, samen met u, een passend pakket voor uw basis- en/of middelbare school kunnen samenstellen.

Wij vinden het belangrijk dat het schoolzeilkamp een vakantie is voor docenten en leerlingen. Er wordt een uitdagend en leerzaam programma vol met plezier neergezet. Voor de docenten zullen wij zoveel mogelijk als gewenst is, faciliteren en uit handen nemen. Wij weten dat er bij het organiseren van een schoolreis veel komt kijken. Daarom zullen we vanaf de voorbereidingen al met u meedenken over hoe u het schoolzeilkamp wilt inrichten. Vanaf het moment van aankomst is het dan echt tijd om als docent te gaan genieten en een betere band met uw leerlingen op te bouwen.

Door met uw organisatie in gesprek te gaan weten wij zeker dat een een schoolkamp kunnen aanbieden dat volledig bij uw wensen aansluit. Natuurlijk zullen wij zelf met een voorstel komen vanuit onze veertig jaar ervaring met het organiseren van zeilkampen. Hieronder staat kort beschreven hoe een schoolreis op De Kikkert eruit kan zien, maar uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden.

Laser Bahia 1.0

Hoe ziet de schoolreis eruit

Een schoolreis bij Zeilschool De Kikkert is volledig verzorgd en vol met activiteiten. Wij zorgen dat er vanaf ‘s ochtends vroeg tot in de avonduren er altijd iets te doen is. De dag begint met een ontbijt met brood vers gebracht door onze bakker. Daarna maakt iedereen zich klaar om het water op de gaan en zullen onze gecertificeerde instructeurs de leerlingen voorzien van zeillessen en andere watersportactiviteiten. In de middag zal de walstaf komen trakteren op een lekkere lunchhap zodat iedereen met verse energie weer het water op kan.

Na de avondmaaltijd is er dan tijd voor de theorieles. Door leuke en interactieve theorielessen te koppelen aan de praktijk van overdag leren uw kinderen nog beter zeilen. Om de dag dan helemaal compleet te maken sluiten we de dag af met een gaaf avondspel.

In de week zullen de leerlingen in verschillende zeilboten gaan varen, zo maken ze kennis met de hele breedte van de watersport. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om minder door te wisselen en zo met de leerlingen naar een CWO-diploma te werken.

Het programma & onze visie op schoolreisjes

In het kort

  • Educatief

  • Persoonlijke aandacht

  • Kwalitatief goede zeillessen

  • Programma op maat

  • Ruimte voor eigen inbreng

  • Docenten kunnen meedraaien in het programma

  • Vakantie voor leerlingen & docenten

  • Dagverse maaltijden

  • Ook voor engelstalige scholen

Food & beverage

Wij zorgen ervoor dat aan alle randvoorwaarden is gedacht. In samenwerking met plaatselijke leveranciers maken we elke avond een dagverse maaltijd. Ook levert onze bakker elke ochtend vers brood met een speciale hap voor tijdens het ontbijt en de lunch. Als het boordmandje met limonade en snoepjes leeg is na een lange dag, zullen er wat chips klaar staan om de zeildag gezellig af te sluiten.

Diëten of allergieën? Dat is voor ons geen probleem. We zorgen altijd voor passende vervangende maaltijden. Of het nu gaat om een vegetarische maaltijd of glutenallergie, wij zorgen ervoor dat het uw leerlingen aan niks ontbreekt. Samen met uw school en onze kok gaan we op zoek naar passende oplossingen ter vervanging.

Offerte aanvraag

Neem contact met ons op over de mogelijkheden