Privélessen op De Kikkert

Zit je schaars in je tijd of wil je gewoon eens intensief de volle aandacht van je eigen instructeur die de training precies kan afstemmen op jouw wensen en niveau? Dan is het aan te raden om een dag privéles in een Randmeer te nemen. Bij Zeilschool De Kikkert maak je tijdens de dag alleen of met vrienden grote stappen binnen het kielbootzeilen.

Of je nu beginnende of gevorderde zeiler bent, jouw instructeur zal altijd zorgen dat de stof op je vaardigheid is aangesloten. Bepaal samen aan welke aandachtspunten je tijd wilt besteden om in korte tijd op een efficiënte manier je zeilniveau op een hoger niveau te brengen. Omdat er ook ontspanning moet zijn tijdens de dag, is er altijd de mogelijkheid om naar één van de dorpen in de buurt van de zeilschool te varen. Zo kan je naar Sloten zeilen of in Lemmer aanleggen voor een korte lunch.

Het pakket is altijd op jouw wensen afgestemd. Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden, neem dan contact met ons op zodat we met je mee kunnen denken en wellicht een datum kunnen vaststellen. We zien je hopelijk snel voor een dag zeilen in Friesland.

Persoonlijk, faciliteiten & keurmerken

In het kort

  • Diploma’s van de CWO

  • Aangesloten bij de SGR

  • Ondersteund door het Watersportverbond

  • Unieke locatie in Friesland

  • Friese meren Delta

  • Sportief zeilen op een Randmeer

  • Uitdagend

  • Persoonlijke aandacht

  • Dagtour op aanvraag

Onze locatie

In de buurt van Lemmer in de Brekkenpolder ligt De Kikkert. Een oude boerderij omgebouwd tot groepsaccommodatie en Zeilschool. Met zijn grote centrale ruimte een perfecte locatie voor allerlei groepen die willen zeilen of op een andere manier gezellig een weekend of week willen doorbrengen.

Wanneer je de oude boerderij uitloopt, kom je in de nieuwbouw met 21 slaapkamers voor zes personen. Afhankelijk van de zijde waaraan de kamer ligt, kijk je uit over de sportvelden, sloot of weilanden. Iedere kamer is voorzien van eigen douche en aparte toilet. Zo is de basis gelegd voor een luxe weekend in de Friese polder.

Achter de zeilschool liggen ruime velden waar je kan voetballen, volleyballen, jeu de boulesen, hockeyen en er ligt zelfs een mooie tennisbaan. Alle sportmaterialen zijn op De Kikkert aanwezig, maar je mag altijd je eigen spullen meebrengen. Verder kun je genoeg lol beleven bij de waterfietsen en de tafeltennis- , tafelvoetbal- of airhockeytafels. Ook hebben wij kasten met gezelschapsspellen; zo is er altijd wat te beleven.

Reseveer direct

Neem contact met ons op over de mogelijkheden

Startdatum : einddatum: