Zeilkampen kinderen

Kies je leeftijdsgroep

De vijf leeftijdsgroepen

Op de leeftijdsgroepen

Onze visie

Ieder jaar mogen wij weer veel enthousiaste kinderen begroeten die bij onze zeilschool een week op zeilkamp komen. Of je nu in de mei- herfst- of zomervakantie een week op zeilkamp komt in Friesland, onze stafleden zullen ervoor zorgen dat jouw week onvergetelijk wordt.

Wij verzorgen zeilkampen voor kinderen en jongeren tussen de zes en achttien jaar, verspreid over vijf verschillende leeftijdsgroepen. Zo zorgen wij ervoor dat je met jouw eigen leeftijdsgenootjes op zeilkamp gaat en op een kamer slaapt. Kom je voor het eerst zeilen of heb je al wat meer ervaring? Het maakt niet uit, bij Zeilschool De Kikkert zit je altijd goed. Met onze veertig jaar ervaring in het verzorgen van zeilkampen verzorgen wij zeillessen afgepast op jouw niveau.

Naast het zeilen hebben wij ook een volledig verzorgd programma op de kant, speciaal voor jou bedacht. En hoe ouder je bent, hoe meer invloed je hebt op het programma! Hier smeed je vriendschappen voor het leven en daardoor hangt er altijd een super gezellige sfeer.

De Kikkert staat garant voor een fantastische week. Benieuwd in welke boot jij op zeilkamp kunt? Klik dan snel door naar de pagina voor jouw leeftijdsgroep en het zoeken kan beginnen!

Certificaten

Al onze instructeurs zijn CWO-gecertificeerd om de veiligheid en kwaliteit van de kampen te waarborgen. Zij zorgen ervoor dat uw kind een onvergetelijke week krijgt zowel op het water als op de kant. Iedere drie jaar wordt de zwaardbootvloot vernieuwd door Sailcenter, zo heeft ons materiaal altijd de beste kwaliteit. Ook zijn wij als organisatie aangesloten bij de SGR, wat betekent dat u onbezorgd de vakantie voor uw kind kan boeken.

Onze vloot & materiaal

Op Zeilschool De Kikkert hebben we zes verschillende bootsoorten; De Laerling, Optimist, Laser Bug, Laser Pico, Randmeer & Laser Bahia. Of je nu van snel zeilen en omslaan houdt of van lekker recreatie zeilen met je maten, wij hebben de juiste boot in huis. Al ons materiaal is in top conditie en wordt jaarlijks onderhouden door onze partners Jachtwerf Heeg en Sailcenter. Onze “natte vloot” (die boten waarin je een wetsuit aan moet) wordt zelfs om de drie jaar in zijn geheel vernieuwd. Zo zorgen we ervoor dat jij altijd in het beste en meest nieuwe materiaal vaart.

Ja ik ga op zeilkamp!