Zeilvakantie Friesland

Bed & Boot

Een paar dagen vrij, zin in een zeilvakantie in Friesland of gewoon even weg? Bekijk onze Bed & Boot deals! U huurt naast een boot en bijbehoren, een kamer en maaltijden op basis van halfpension. We hebben verschillende arrangementen afgestemd op het aantal personen en overnachtingen. De kamers zijn in principe ingericht voor zes personen. Wilt u iets meer privacy? Dan kunt u tegen meerprijs deze kamer voor twee personen boeken.

Ook na het zeilen zit u bij De Kikkert goed. In onze centrale recreatieruimte hebben we een grote bar waar we kunnen proosten op een mooie dag en bij minder weer doen we gezellig de open haard aan. Ook is het mogelijk om in de recreatieruimte gebruik te maken van onze biljarttafel, airhockey, tafelvoetbal en tafeltennisfaciliteiten. Mooi weer in de avond? Er heeft ook vast altijd iemand wel zin om de tennisbaan op te gaan, een potje voetbal te spelen, te volleyballen of het water op te gaan om te SUP’en.

* Boothuur inclusief motor, benzine, zwemvesten, waterkaart.

* Voor Hemelvaart, Pinksteren en Fronleichnam zijn er speciale deals.

* Neem voor prijzen van het hoog- en laagseizoen contact met ons op.

Zeilarrangementen

Naast het boeken van een bed & boot arrangement hebben we ook vaste weekend deals voor de populaire feestdagen in het voorjaar. Zo is het mogelijk om tijdens hemelvaart, pinksteren en fronleichnam deel te nemen aan een zeilcursus maar kun je tijdens deze weekend ook bij ons terecht voor een lang weekend zeilen met vrienden of familie.

Bed & boot aanvraag de Kikkert

Neem contact met ons op over de mogelijkheden