Zomer nieuwsbrief 2020

Beste Kikkert familie,

Naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus sturen wij u deze nieuwsbrief. Allereerst hopen wij dat u en uw familie in goede gezondheid verkeren en wensen wij iedereen sterkte in deze periode.

Wij zijn erg positief gestemd door de versoepeling in maatregelen voor de kinderen tot en met 12 jaar. Nu de basisscholen, sportclubs/verenigingen en de buitenschoolse opvang weer open mogen geeft dat goede hoop. Daarnaast verwachten wij dat de maatregelen ook zullen worden versoepeld voor de jeugd tot en met 18 jaar. Daarmee is de kans groter dat wij als zeilschool de deuren in de zomer weer kunnen openen!

Het blijft echter nog afhankelijk van hoe de situatie zich verder ontwikkeld. De onzekerheid die dat met zich meebrengt begrijpen wij erg goed en ervaren wij zelf ook. Daarom hebben wij als zeilschool besloten dat klanten vanaf nu kunnen boeken en pas zullen worden gefactureerd als er zekerheid is over de doorgang. (Zie voorwaarden veilig boeken)

Doordat u wel alvast boekt maakt u het mogelijk voor ons om beter in te schatten hoe de zomer er uit gaat zien, wat ons zal helpen bij de voorbereidingen.

Het heeft voor u ook voordelen om nu te boeken. U heeft nu nog geruime keuze in weken en boottypes. Deze zomer zullen, als de maatregelen dit toelaten, binnenlandse vakanties namelijk erg populair zijn.

Voorwaarden veilig boeken
Zoals u ook in eerder mails heeft kunnen lezen zijn wij aangesloten bij de SGR. De SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden) staat garant voor uw (vooruitbetaalde) reisgeld wat betekent dat bij financieel onvermogen van de zeilschool er een vervangende reis zal worden georganiseerd of u krijgt uw geld terug van de SGR. Deze garantie is erg waardevol en is ook in deze tijd geldig.

Let op: 
Het is nu dus mogelijk een zeilkamp te boeken en pas bij zekerheid zullen wij deze factureren. Een boeking is echter wel een bindende overeenkomst en geen vrijblijvende optie. Als u nu boekt en de zeilkampen mogen doorgaan, dan kunt deze boeking niet eenzijdig kosteloos annuleren.